Over mij

Hi! Mijn naam is Isabel Visser (23 jaar) en ik woon in Zierikzee. Ik heb altijd affiniteit gehad met yoga. Als jong meisje stak ik de kaarsjes in mijn slaapkamer aan en ging ik in Lotushouding op mijn bed zitten. Ik vond het heerlijk om gekke yoga poses te doen op muziek en wanneer medestudenten aan mij vroegen wat ik later wilde worden, antwoordde ik "Eigenlijk wil ik gewoon yogajuf worden!".

Na het behalen van mijn VWO-diploma op het Pieter Zeeman Lyceum in Zierikzee, begon ik datzelfde jaar aan de opleiding Fysiotherapie in Rotterdam, waar ik mijn Propedeuse heb behaald. Echter voelde ik mij niet thuis op deze opleiding, waardoor ik de keuze heb gemaakt om mijzelf verder te verdiepen in de yoga in combinatie met Doulawerk (zwangerschaps- en bevallingscoaching).

Sinds 2021 volg ik de 4-jarige Saswitha HBO-opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte in Bilthoven. Een opleiding waarbij ik thuis kan komen in mijzelf. Beseffen wat er toe doet en wat mij gelukkig maakt. Yoga is voor mij leren zien wat is. Het helpt mij het leven te leven zoals het zich aandient... Soms prachtig, soms pijnlijk. Mooie en wijze lessen die ik graag met jou zou willen delen.