Online Bella Yoga Serie

Wil je graag yogalessen volgen, maar heb je simpelweg geen mogelijkheden om op vaste tijden naar de studio te gaan? Of wil je graag vanuit huis yogalessen volgen in je eigen bubbel? Vind je het fijn om vaker en voordeliger yogalessen te volgen gedurende de week? Dan is deze Online Bella Yoga Serie iets voor jou! Met deze online yogalessen kun je yoga beoefenen, zo vaak, waar en wanneer je maar wilt!

In deze onlíne yoga serie beoefenen we Hatha yoga, Flow yoga, ademtechnieken, ontspanningsoefeningen en meditatie.

Waar sta ik voor als Saswitha yogadocent? Voor het leren luisteren naar je eigen lichaam. Voor het beoefenen van yoga vanuit tevredenheid. Yoga helpt je om thuis te komen bij jezelf en te ontdekken wie je in werkelijkheid bent. Mijn yogastijl gaat om de weg ernaartoe en niet om het eindpunt. Oftewel; voel, neem waar en verwonder je over dat wat zich aandient.

Tijdens de opnames van de online yoga serie ben ik in verwachting van mijn eerste kindje, waardoor ik bepaalde yogahoudingen aanpas naar mijn eigen kunnen. Ik nodig jou ook uit om te oefenen vanuit je eigen mogelijkheden... omarm wat is en heb jezelf lief.

Aanbod Online Bella Yoga Serie:
Voor €90,- kun je onbeperkt gebruik maken van:

- 1x Introductievideo
- 11x Volledige Hatha yogalessen* inclusief eindontspanning en uitleg over de verschillende onderwerpen, vanuit het oogpunt van de yogafilosofie.
- 1x Kortere Hatha yogales van 30 minuten, voor als je eens iets minder tijd hebt om yoga te beoefenen.

*Thema's Hatha yoga:
De 4 elementen: aarde, water, vuur en aarde.
De wervelkolom: de lendenwervels, de borstwervels en de nekwervels.
De 12 meridianen (energiebanen in het lichaam).

- 3x Flow yogalessen: Happy Yoga Flow, Moonflow, Energy Flow.
- 3x Meditaties: Innerlijke harmonie, De kracht van dankbaarheid, De adem & de wervelkolom.

Wil jij graag gebruik maken van dit online Bella Yoga aanbod? Klik dan op de onderstaande link van Momoyoga en koop jouw online yogalessen!
Online Bella Yoga Serie

Vragen of opmerkingen? Stuur mij een e-mail naar info@bellayoga.nl.