Lesvormen

Op dit moment bied ik in Zierikzee Flow, Hatha en Mindful yoga aan. Hieronder wordt uitgelegd wat beide yogastijlen inhouden. Bekijk hier het rooster. In de maanden juli en augustus zal ik op de prachtige stranden van Schouwen-Duiveland strandyoga aanbieden. Houd de website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie! Heb je vragen? Neem contact met mij op!

Flow Yoga

Bella Yoga Flow voor vreugde en vrijheid! Gedurende deze yogales wordt er heerlijk bewogen op het ritme van de adem. Deze yogastijl gaat over fysieke kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen.

Hatha Yoga

We luisteren te veel naar onze gedachten en te weinig naar ons lichaam. door middel van Hatha Yoga maken we contact met ons lichaam, het gevoel en het bewustzijn. Op natuurlijke en vloeiende wijze begeleid ik je naar de yogahouding waarbij op een prestatieloze en liefdevolle manier geoefend wordt. De adem speelt hierin een centrale rol.

Mindful Yoga

Een rustige yogales met elementen uit Yin yoga, Hatha yoga, restorative yoga en mindfulness. Fijn om je lichaam en geest weer op te laden; voor herstel en innerlijke rust.

Strand Yoga

Voel je vrij in de Zilte lucht, waarbij gedachten worden meegevoerd met de golven van de zee en de zon je lichaam verwarmt. Voel de verbinding met de natuur en geniet van het mooie Zeeland! Wil jij je dag vreugdevol en ontspannen beginnen? Doe dan op vrijdagochtend en zondagochtend in juli tot en met augustus mee met Bella Yoga op het strand! De yogavorm die we beoefenen is “Hatha Yoga”. Een vorm waarbij we verbinding maken en leren luisteren naar ons lichaam, gevoel en bewustzijn. We oefenen met een hoop zelfliefde, waarbij de adem centraal staat. Doe jij mee? Zie onderstaande informatie! 

Locatie: Strand De Punt, Westenschouwen - (Verzamelen op de parkeerplaats aan de Kampweg)
Wanneer: Juli & augustus op vrijdag- en zondagochtend om 10:00u – 11:15u. Bij slecht weer gaan de yogalessen niet door.
Benodigdheden: een yogamatje of badhanddoek
Kosten: €10,- per yogales (ter plaatse te voldoen)

Opgeven:
- E-mailen naar: info@bellayoga.nl
- Whatsapp berichtje naar: 0639881882